Okresní kolo ve florbalu, Nymburk

V Nymburce se 29. listopadu a 5. prosince konalo okresní kolo ve florbalu. Naše škola se po delší odmlce opět zúčastnila a vůbec si nevedla v nabité konkurenci špatně.

29. 11. bylo okresní kolo pořádané pro starší žáky. Do soutěže bylo přihlášeno 14 škol a naši chlapci po urputných bojích obsadili dělené 5. – 9. místo.

FOTO: Horní řada zleva – Marek Čech, Jiří Hlavinka, Václav Lhotský, Václav Bryndza, Jakub Belza, Daniel Portyš a Matěj Souček. Zleva klečí – Thai Phi Bang, Alex Tlamicha a Lukáš Hora. Brankáři zleva – Michal Hrabánek a Lukáš Sebastian.

Ve druhém termínu, 5. 12., se v okresním kole představili mladší žáci (6. a 7. ročníky), kteří si vedli o trochu lépe. Ve stejné konkurenci obsadili 5. místo. Je však nutné dodat, že v základní hrací době to byl na turnaji jediný tým, který neprohrál ani jeden zápas. V základní skupině dva zápasy vyhráli a jeden remizovali. Díky tomu se tým dostal rovnou do semifinále, kde ještě 3 minuty před koncem zápasu vedl 2: 0. Bohužel je dva slepené góly poslaly na nájezdy, které vyhrál tým soupeře.

FOTO: Horní řada zleva – Jan Šimůnek, Timur Favorskyi, Petr Stárek, Tomáš Kvasnička, Martin Kantor, Vojtěch Jedelský a Jakub Urban. Klečící zleva – Jakub Novák a Adam Noska. Brankář – Michal Halaxa.

Oběma týmům gratuluji a zároveň držím palce dívkám z druhého stupně, které jedou na okresní kolo 13. prosince a všem klukům a holkám z prvního stupně, kteří se zúčastní ČEPS cupu 8. a 13. prosince.

Kompletní fotogalerie zde.