Závěrečné předávání cen a fotbalový zápas učitelů proti deváťákům

Dnes proběhlo závěrečné oceňování žáků za aktivity spojené se školním rokem.

Jako první proběhlo vyhlášení přeborníka a přebornice ve skoku vysokém v přepočtu dle URBANOVA KOEFICIENTU. Nejlepším skokanem se stal Sebastian Jozek, který po přepočtu jeho výkonu dosáhl na 185 cm. Nejlepší dívkou se stala Adéla Svobodová, která dosáhla na výkon 161 cm. Celkové výsledky naleznete zde.

Druhé vyhlašování se týkalo opět sportu. Vyhlašovali se nejúspěšnější reprezentanti školy v nejrůznějších školních soutěžích.

Oceněné dívky: Michaela Netíková, Anežka Jirounková, Eliška Horová, Johana Halaxová, Dominika Macháčková, Kateřina Hedrlínová, Hana Lauberová a Adriana Kramářová.

Ocenění chlapci: Mikuláš Krumer, Dominik Sosnovský, Jan Šimůnek, Jiří Hlavinka, Matěj Souček, Daniel Portyš, Václav Bryndza, Petr Maryska a Adam Noska.

Samozřejmě jsme předávali ceny i za intelektuální reprezentaci školy. Za matematické soutěže byl oceněn Tobiáš Němeček ze 7. A. Za zeměpis Hynek Novák ze 6. A. Nejlepšími dějepisci byli vyhlášeni Adam Kučera a Jakub Novák oba ze 7. B.

Oceněni byli i nejlepší sběrači papíru.

Po oceňování jsme se přesunuli na fotbalový stadion, kde proběhl tradiční zápas mezi deváťáky a učiteli. Celý zápas se nesl v přátelském duchu, přestože (ne)bylo důležité, kdo vyhraje, všichni se snažili odvést 100% výkon. Po prvních dvou minutách zápasu učitelé prohrávali již 3:0. Nakonec se jim ale podařilo zápas zdramatizovat a dokonce otočit ve svůj prospěch. Učitelé vyhráli 9:8. Nutno dodat, že velký podíl na konečném výsledku měli svými vynikajícími výkony oba urputní brankáři. V závěrečných penaltách se více dařilo mladé generaci a my starší jim to ze srdce přejeme i do budoucna.

Děkujeme kounickým fotbalistům za poskytnuté zázemí a příjemné občerstvení.

Přikládám pár fotografií jako ukázku. Kdo by chtěl vidět více, najde v tomto odkaze.